Like for more !

marți, 4 august 2015

Pe cine trebuie sa angajezi in Staff (Personal)

                 Salutare din nou OSM-istilor:). Dupa o lunga pauza pe care am luat-o datorita examenului de Bacalaureat, pe care l-am luat luat (yay), m-am intors in lumea OSM si in zilele urmatoare voi incerca sa postez cat mai mult.
        
                 In aceasta postare voi detalia ce trebuie sa contina Staff-ul mai exact Personalul in OSM.
                 
                 1. Bine-nteles primii pe care trebuie sa-i angajam in personal sunt: antrenorii de atacanti, antrenorii de mijlocasi, antrenorii de fundasi respect de portar, fara de care jucatorii nu au cum sa evolueze.
         
                 2. Medicul este indinspensabil staff-ului, jucatorii inevitabil o sa se accidenteze, iar medicul ii v-a reface cat mai repede. Foarte multa lume opteaza pentru directorul financiar in locul medicului, ceea ce mi se pare o prostie imensa. Deci nu uiati de medi.

                3. Spionul are un rol imens in realizarea obiectivului, deoarece te ajuta foarte mult. Inainte de orice meci, trebuie sa mergi sa-l vizitezi si sa vezi ce tactica foloseste adversarul. Spionul mi se pare unul dintre cei mai importanti din staff, bine-nteles dupa antrenori.

                4. Urmatorul care trebuie ales este preparatorul fizic. Daca este german este si mai bine ( :) ) Preparatorul fizic este specializat în menţinerea echipei la forma optimă după fiecare antrenament şi meci. Când ai angajat un antrenor de condiţie fizică, jucătorii tăi nu vor mai obosi aşa de repede.

               5. V-om alege fizioterapeutul in detrimentul avocatului, deoarece este mult mai important. Daca stii cum sa folosesti un pic tacticile cat de cat, nu prea vei avea nevoie de avocat. Fizioterapeutul tratează jucătorii regulat ceea ce previne accidentările. El va masa periodic jucătorii fără să i se ceară în mod deliberat acest lucru.

              6. Si ultimul si nu cel din urma, psihologul. Psihologul încearcă să menţină ridicat moralul jucătorilor, chiar dacă ei nu joacă. Acesta îmbunătăţeşte atmosfera în echipă şi ajută jucătorii să-şi revină după depresii. El îți face treaba automat înainte de fiecare meci.

                    Sper ca v-am fost de folos. Astept feed-back in comentarii. Succes :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu