Like for more !

joi, 21 iulie 2016

Totul despre Football Manager 2015

 Introducerea in tactici

              Tactica pe care o folosesti este cel mai important factor care sta intre tine si succesul de manager. Influenteaza cum vor juca jucatorii atat singuri, dar si cum vor lucra ei in echipa pentru a aduna cat mai multe succese, asa ca o tactica buna este cheia spre performanta in lotul tau. Poate sa.ti transforme jucatori tai mai slabuti si intr-o echipa mare, care sa-i incurce pe ceilalti, si mai apoi sa-i bata.

               Este foarte bine sa intelegi de unde pleci, ce echipa ai, sa nu ceri prea mult de la jucatori dintr-o data, sa nu-i enervezi( dand declaratii de presa inutile sau care nu sunt pe placul lor), intotdeauna sa-i motivezi, si chiar cand sunt cazuti la pamant, atunci sa-i ajuti sa se ridice, sa nu dai in ei.

               Primul lucru de care trebuie sa tii cont, in alcatuirea tacticii bune, este Team Instructions, care seteaza cum joaca jucatorii impreuna. Dupa ce te.ai decis cum vrei sa joci, ofensiv, defensiv, mai apoi poti seta stilul tactic in mare detaliu folosind Player Instructions. Aceste instructiuni, specifica mai precis atributiile ficarui jucator in tactica. O sa inveti cum sa folosesti rolurile si indatoririle in fiecare parte a terenului, care ii face pe jucatori sa se simta cel mai bine, pe fiecare parte a terenului. O sa vezi atunci daca ai facut decizia corecta sau nu.

            Pentru a reactiona la timp atunci cind se schimba situatii tactice in teren, antrenorul, pe linga metodele de comunicare a propriilor decizii catre jucatori, are nevoie de o procedura de analiza simpla, clara si eficienta.
           Putem afirma ca analiza corecta a factorilor primari este importanta pentru a aduce corectiile necesare in timpul jocului, iar o evaluare detaliata a tuturor aspectelor este extrem de eficace pentru a putea programa lucrul tactic pe care echipa il va efectua in saptamina urmatoare jocului.

          Caravaggio a atacat timid prin vârful de atac adus recent în sezonul de mercato, dar ofensiva a fost sterilă, arătând că mai este nevoie de timp pentru consolidarea atacului. Astfel, prima repriză a fost un pic monotonă și s-a încheiat nedecis.Începutul celei de-a doua reprize o găsește pe Caravaggio în atac, hotărâtă să dea valoare investiției dinmercato, justificând astfel campania de transferuri. Din pacate, schemele sunt explicate abramburit jucătorilor și atacurile sunt sterile și fără orizont. Nici spectatorii nu prea înțeleg nimic. Atacurile pe flancuri nu par să fie opțiunea salvatoare și nici schema îndelung pregătită la antrenamente. Într-un amestec de apă cu ulei, Caravaggio speră că poate îmbunătăți jocul lui Moliere cu atacantul pe care tocmai îl scosese la înaintare în prima repriză. Între timp, își ia măsuri alternative și încearcă să atraga publicul de partea sa și împarte în tribune Monitoare Oficiale… scuze programe de meci cu câștiguri în echipamentul echipei.

             După repunerea mingii în joc, Moliere o recuperează foarte repede și printr-o schemă inspirată o oferă spectatorilor în schimbul programelor de meci.După ce a ocupat pozițiile ofensive și după înscrierea primului gol, Moliere face schimbări și introduce pe teren jucători cu experiență care părea că și-au încheiat cariera dar care au reușit să-și mai ajute odată echipa.

             Pe la mijlocul anilor 90 aceasta modalitate de a te apara, urmarindu-ti adversarul si daca se ducea la baie :)) ,a disparut. In anii 80 marcajul om la om atinsese punctul sau de glorie, dar in acum pare aproape imposibil sa mai vorbesti despre fotbal modern incluzand marcajul axat pe adversarul direct, nu pe zone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu